Thomas Heurtel durant un partit amb el Reial Madrid
Thomas Heurtel, durant un partit amb el Reial Madrid
Bàsquet

Thomas Heurtel es pot quedar sense Eurobasket ni Jocs Olímpics

La Federació Francesa tanca les portes de la selecció a jugadors que tinguin contracte amb clubs russos just quan l'exblaugrana està ultimant el seu fitxatge pel Zenit

A Thomas Heurtel no li estan sortint les coses, en els últims anys. Apartat primer pel Barça i després pel Reial Madrid per motius extraesportius, el base francès es pot quedar ara sense Eurobasket i fins i tot sense Jocs Olímpics. El motiu, una directriu publicada per la Federació Francesa de Bàsquet que tanca la porta de la selecció a tots aquells jugadors que tinguin contracte amb algun equip rus mentre duri el conflicte bèl·lic amb Ucraïna.

"Els jugadors i membres del personal han de firmar una declaració jurada indicant que no estan compromesos i no participaran amb un club rus o bielorús mentre duri el conflicte amb Ucraïna. Si no es respecta aquest compromís, no compliran amb els criteris de selecció per a les pròximes competicions internacionals, inclosos els Jocs Olímpics de 2024"

Una galleda d'aigua freda per a un Heurtel que té un compromís verbal amb el Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual a falta de fer-se oficial. Els qui ja no tenen opció són Livio Jean-Charles i Jean Labeyrie, que han firmat pel CSKA de Moscou i per l'Unics Kazan, respectivament. Però aquests dos jugadors, al contrari que Heurtel, ja no són gaire habituals en les llistes del seleccionador, Vincent Collet.

 

 

Anar al contingut