Ter Stegen ha fet un missatge en català per conscienciar de l'ús de la mascareta
Futbol

Ter Stegen: "No és possible que marxi aquest estiu"

El porter alemany del Barça confirma que no es mourà de Barcelona i que continuarà lligat al club blaugrana, en una entrevista a la revista alemanya Kicker

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André Ter Stegen encara no ha firmat la seva renovació amb el FC Barcelona. El porter alemany va decidir aparcar les converses amb la directiva a causa de la crisi del coronavirus, però en una entrevista a la revista alemanya "Kicker", Ter Stegen ha explicat que "no és possible que marxi aquest estiu" després que hi havia hagut rumors que apuntaven a un possible canvi d'aires del jugador blaugrana.

Ja hi va haver les primers reunions entre el meu agent i el club. Aleshores el tema del coronavirus es va interposar i no era moment per parlar sobre un contracte. En un moment en què moltes persones estan preocupades per la seva vida, vam decidir posposar-ho.

El porter blaugrana ha insistit a recordar que "em sento bé a Barcelona, també perquè la meva família se sent bé".

A nivell esportiu, Ter Stegen també ha explicat que físicament l'equip està molt bé i, pel que fa a jugar sense public a la graderia, recorda que ja sap el que és. 

Ho vaig viure contra el Las Palmas. És diferent, no hem d'enganyar-nos, un partit sense públic no és el més atractiu, però la pilota rodarà i és el que més ens diverteix.
 

Anar al contingut