Barça

Ter Stegen: "Abans del Liverpool hem de guanyar tres partits de Lliga"

El porter del Barça, que ha apadrinat la 15a edició dels "Relats solidaris", preveu una semifinal de Champions "maca i sense favorit" i admet que "la gent pel carrer em demana el triplet"

Actualitzat

El porter del Barça Marc-André ter Stegen ha participat aquest dijous en la presentació del llibre "Relats solidaris de l'esport", que aquest any ha apadrinat ell, en benefici de la Fundació Pare Manel.

L'alemany ha parlat de l'eliminatòria de semifinals contra el Liverpool: "Serà una eliminatòria maca. No hi ha favorit, hi pot passar qualsevol cosa. A la Champions, tenim la possibilitat de fer una cosa important per al club, per a l'afició i per a nosaltres. La Champions és una competició especial", explica Ter Stegen, que també recorda que "abans tenim tres partits de Lliga i volem guanyar-los per assegurar el títol".

El porter alemany ha admès que "la gent pel carrer em demana el triplet, i això és bonic" i s'ha desfet en elogis cap al seu company Leo Messi: "Mira que porto anys aquí, però cada vegada que entrem al camp em sorprèn per les coses que és capaç de fer", comenta.  

Ter Stegen ha lloat la feina de la Fundació Pare Manel amb les famílies i menors en risc d'exclusió: "Sóc aquí des de fa cinc anys, en aquesta ciutat m'hi sento com a casa, i la Fundació Pare Manel m'ha convençut que donant suport a aquest projecte puc tornar alguna cosa a la ciutat", ha explicat. La iniciativa "Relats solidaris de l'esport" ha recaptat en les edicions anteriors fins a 803.000 euros per a diferents causes solidàries. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut