Sergi Roberto s'adreça als seguidors del Barça
Sergi Roberto s'adreça als seguidors del Barça
Barça

Deco avança en la renovació de Sergi Roberto

Els agents del capità del Barça s'han reunit amb el director esportiu per pactar les condicions d'un nou contracte

Serà, segurament, la primera peça que lligui Deco per al curs 23-24. Amb Sergi Roberto, l'entesa no hauria de ser difícil. D'entrada, el missatge de Xavi sempre ha estat força contundent. L'entrenador vol el capità dins del projecte. I el mateix Sergi Roberto no amaga que aquesta és la seva intenció.

Falta només l'acord per ampliar un any més el contracte de Sergi Roberto. Aquest divendres, hi ha hagut un primer pas en aquest sentit. Els representants del futbolista s'han reunit amb Deco a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per posar fil a l'agulla. Des de l'entorn del reusenc, admeten que són optimistes amb el desenllaç de les negociacions.

 

Fa unes setmanes, en una entrevista a TV3, Sergi Roberto ja va admetre que "tot va per bon camí". Fins aleshores, només hi havia hagut converses informals entre el jugador i Deco. El director esportiu havia pogut transmetre-li les intencions del club, sense exposar-li, però, la proposta econòmica.

"Jo em vull quedar i el club també té la intenció que em quedi. Estan molt contents amb la meva feina."

Amb la majoria d'operacions aturades fins que el club sàpiga de quin marge salarial disposa, la renovació de Sergi Roberto podria ser la primera peça garantida del Barça 23-24.

Anar al contingut