Ciclisme

Tadej Pogacar es fica l'afició a la butxaca en la presentació del Tour a Bilbao

Els participants del Tour, que comença aquest dissabte, s'han presentat aquest dijous a Bilbao, que serà el punt de partida de la prova. Tadej Pogacar, un dels grans candidats, s'ha assessorat per adreçar als aficionats bilbaïns el missatge que volien sentir

Actualitzat

El Tour 2023 començarà dissabte la seva edició 110, amb tres etapes al País Basc. La ronda francesa comença amb una etapa amb sortida i arribada a Bilbao. Per això aquest dijous se n'ha fet la presentació oficial des del Museu Guggenheim amb molts dels corredors amb la tradicional txapela.

A la vora del museu s'han presentat tots els equips i hem vist els màxims favorits a endur-se la victòria: el danès Jonas Vingegaard, del Jumbo --el guanyador de l'any passat--, i l'eslovè Tadej Pogacar, de l'Emirates.

Pogacar ha demostrat ser el més hàbil a l'hora d'adequar el seu discurs al que el públic volia sentir. Amb un simpàtic "aupa Bilbao, aupa Athletic, gora Euskadi", l'eslovè ja s'ha ficat l'afició de la seva part abans de començar a fer la primera pedalada.

ARXIVAT A:
Tour de França
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut