Espanyol

Stuani haurà de passar pel quiròfan, però podria jugar contra el Sevilla amb una màscara protectora

Christian Stuani passarà pel quiròfan per culpa d'una fractura de l'arc zigomàtic dret. La previsió és que el jugador uruguaià s'exerciti aquests dies amb una màscara protectora i que fins i tot pogués actuar contra el Sevilla aquest divendres amb la mateixa màscara.

Actualitzat
Christian Stuani passarà pel quiròfan per culpa d'una fractura de l'arc zigomàtic dret. El futbolista uruguaià, que va rebre un cop en els primers minuts del Granada-Espanyol, va seguir jugant amb normalitat i fins que no va arribar a Barcelona no li van aparèixer les primeres molèsties.

Les proves han confirmat que té una fractura de la qual serà intervingut, molt probablement, aquest dissabte. La previsió és que el jugador uruguaià s'exerciti aquests dies amb una màscara protectora i que fins i tot pogués actuar contra el Sevilla aquest divendres amb la mateixa màscara.

Stuani seria intervingut a l'Hospital Quirón i al llarg de la setmana que ve, en funció de la seva evolució, s'incorporaria als entrenaments amb una màscara de protecció de manera que el temps previst de baixa seria mínim. El futbolista ja ha visitat l'especialista ortopèdic per prendre mides de la màscara i que pugui començar a utilitzar-la a partir d'aquest mateix dimarts.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut