Stephen Curry celebra una cistella (Reuters)
Bàsquet

Stephen Curry torpedina els Los Angeles Clippers

El base dels Warriors obté 45 punts, amb 8 triples convertits, s'exhibeix en el triomf davant els Clippers (115-113). Els Milwaukee Bucks reben un correctiu a Miami (137-95)

Redacció Esport3Actualitzat

És aviat per predir si els Golden State Warriors tornaran a ser el millor equip de l'NBA, tal com ja eren fa escassament tres anys. De moment semblen decidits a tornar a ser importants i van ben encaminats, si més no, per ser el millor equip de Califòrnia. Si en la jornada inaugural sorprenien els Los Angeles Lakers, en el seu segon partit, els de San Francisco s'han desfet dels Los Angeles Clippers (115-113).

Aquest triomf té un nom propi, el de Stephen Curry, que ha anotat 45 punts amb una sèrie de 8 triples convertits de 13 intents, inclòs un triple a falta d'un minut que ha posat el seu equip al davant (111-109) i els tirs lliures, que han fet gairebé impossible la remuntada dels Clippers a falta de 7 segons (115-112).  

L'escalfament de Curry era una premonició del seu partidàs. I és que el base ha anotat, ni més ni menys, que 19 triples consecutius.

"Herro the hero"

Un altre nom propi de la jornada ha estat el de l'aler dels Miami Heat Tyler Herro, que amb 27 punts en 24 minuts ha estat l'artífex de la primera derrota dels vigents campions, els Milwaukee Bucks (137-95). Una petita revenja per a la franquícia de Florida, que havia caigut de forma clara davant els Bucks (4-0) als últims play-offs. Giannis Antetokounmpo (15 punts, però 4 d'11 en tirs de camp) s'ha mostrat molt discret. Igual que Luka Doncic (18 punts) en l'estrena dels Dallas Mavericks, que s'ha saldat amb derrota a la pista dels Atlanta Hawks (113-87).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut