Núria Pau ha obtingut la puntuació mínima per entrar a la llista per als Jocs de Pequín (FCEH)
Jocs Olímpics

Sis catalans a la llista definitiva per als Jocs de Pequín

Núria Pau i Quim Salarich, en esquí alpí, i Jaume Pueyo, en esquí de fons, tanquen una llista on també hi ha Queralt Castellet, Ander Mirambell i Adrià Díaz

Actualitzat

El Comitè Olímpic Español ha aprovat i anunciat aquest divendres la llista dels seus representants als Jocs Olímpics d'hivern de Pequín, que es disputaran del 4 al 20 de febrer. 

Entre els 14 seleccionats hi haurà sis esportistes catalans, començant per Queralt Castellet (half pipe, snowboard), que disputarà els seus cinquens Jocs, i Ander Mirambell (skeleton), que participarà per quarta vegada en un esdeveniment olímpic.

La seva participació ja es coneixia, i també la d'Adrià Díaz, que participa en patinatge artístic fent parella amb l'anglesa Olivia Smart. 

Aquest divendres ha quedat confirmada la presència de dos esquiadors alpins: Quim Salarich, que competirà als seus segons Jocs en eslàlom, i Núria Pau, que s'estrenarà en una cita olímpica competint en gegant.  També debutarà l'esquiador de fons urgellenc Jaume Pueyo. 

Les opcions de medalla més sòlides per a la delegació espanyola són les de Lucas Eguibar i Queralt Castellet en snowboard. 

El pròxim 25 de gener es donarà a conèixer qui portarà la bandera de la delegació espanyola en la desfilada inicial. Queralt Castellet, Ander Mirambell, o tots dos alhora, són les principals opcions.  

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut