Motociclisme

Simoncelli, que ha admès que va cometre un error, és exculpat i podrà competir a Montmeló

Els pilots del Mundial ja són al Circuit de Catalunya. La comissió de la direcció de cursa del Mundial de Moto GP no ha sancionat Marco Simoncelli per la maniobra antireglamentària que va fer caure Dani Pedrosa al Circuit de Le Mans. Simoncelli és al Circuit de Catalunya escortat per tres agents: dos mossos d'esquadra i un membre de seguretat privada. El pilot va rebre amenaces de mort per la seva acció davant Pedrosa. El pilot de Castellar no podrà disputar el Gran Premi de Catalunya perquè encara es recupera del trencament de clavícula.

Actualitzat
El pilot italià Marco Simoncelli (Honda) ha admès que va cometre un error en la maniobra que va provocar la caiguda del català Dani Pedrosa (Honda) en el gran premi de Le Mans, i també ha entès el càstig que se li va aplicar, un pas pel carrer de garatges i la pèrdua de la posició. Simoncelli ha mantingut una entrevista amb el director de carrera, Paul Butler, conversa que no ha durat més de deu minuts al circuit de Montmeló, on se li ha informat de per què a Le Mans se'l va fer passar pel carrer de garatges quan en un avançament en un revolt, Pedrosa va caure i es va trencar la clavícula. De tornada al "paddock" de Montmeló, el pilot ha atès els mitjans, als quals ha reconegut que el seu equip ha sol·licitat protecció a la policia per prevenir qualsevol incident. Dos mossos d'esquadra, vestits amb l'equipació de l'equip italià, vigilen la seguretat de Simoncelli des que va aterrar a Barcelona.

L'italià ha admès que va cometre un error, i també ha encaixat la sanció en la passada carrera. "Vaig cometre un error, però des del meu punt de vista no vaig haver de ser penalitzat", ha assenyalat. "Ja no vull més polèmica i només penso en el futur. Només és un incident de carrera", ha assenyalat l'italià, que ha admès que no li van agradar les crítiques que li va llançar el mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaham), líder de la carrera i vigent campió del món de Moto GP, després de la caiguda de Pedrosa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut