Barça

Setién imprimeix el seu segell en un Barça més associatiu i més dominador

L'equip blaugrana va superar les 1.000 passades i va obtenir el 82% de possessió de pilota, unes xifres que no es veien des dels temps de Guardiola

Francesc LatorreActualitzat
La primera victòria de l'era Setién, obtinguda davant el Granada amb un resultat exigu (1-0), va deixar veure quines seran les grans diferències amb les versions precedents de l'equip. El Barça va tornar a superar, després de molt temps, la barrera de les 1.000 passades. En van intentar, concretament, 1.013, de les quals 922 van ser bones. Des de temps de Guardiola que no s'assolia aquesta xifra.  

Moltes d'aquestes passades, sobretot a la primera part, a un o dos tocs... per imprimir més velocitat al joc. Tot plegat es va traduir en una altra xifra rècord, la possessió. 82 per cent: també la més alta des de l'època Guardiola. Una altra mostra del segell que Setién vol imprimir al seu equip.

El Barça va estar molt actiu en la pressió i recuperació de pilotes, una de les grans obsessions del nou tècnic. En total, els seus jugadors en van recuperar 71, 31 a camp contrari. Un aspecte en què tothom, també els davanters, van mostrar gran implicació.

Aquest escenari va permetre veure una altra vegada la millor versió de Busquets, peça fonamental de l'engranatge. Ell sol va fer més passades bones, 145, que tot el Granada.

Unes estadístiques que són una demostració d'intencions. Malgrat tot, però, només 1-0. I és que al nou Barça de Setién li va faltar profunditat i encert en la rematada.
ARXIVAT A:
Quique Setién
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut