Futbol

Setién: "He vist moltes coses avui del Barça que vull"

Sobre la incorporació de Riqui Puig, Setién ha assegurat que havia sabut llegir molt bé el partit i ha definit Sergio Busquets com un dels millors jugadors del món

RedaccióActualitzat

Quique Setién ha dirigit el Barça per primer cop, amb una victòria per 1 gol a 0 davant el Granada. Tot i que fa menys d'una setmana que entrena l'equip, el tècnic ha assegurat que n'està bastant satisfet.

He vist moltes coses del Barça que vull. Hi ha moltes coses que s'han fet i no n'hi ha tantes que s'hagin de canviar. El rigor, la disciplina mental per aguantar els 90 minuts, per no perdre els partits quan ja els tens guanyats... En relació amb el que hem pogut veure avui, hem pogut recuperar molt bé, ens hem activat molt ràpidament quan hem tingut pèrdues... i això avui no ens ha portat motl de premi de cara a porteria però tot el que s'ha de fer abans ho hem fet.

A la pregunta de què és el que li ha generat més orgull avui, Setién assegura que ha estat el fet que els jugadors han entès el que volia.

Moltes de les coses que hem plantejat les hem vist al camp. Hem tingut molt de control i només hem concedit dues ocasions però nosaltres també a la primera part hem tingut diverses oportunitats en què podríem haver marcat. Havíem parlat de ser valents, de robar... i això ens ha facilutat les opcions de fer mal. He d'analitzar el partit amb deteniment però estic força content amb el que han fet els jugadors.

El Barça, davant del Granada, ha fet un total de 1.005 passades, una fita que no s'aconseguia des de l'època Guardiola. l fet que això pugui ralentir el joc no és un problema per a Setién.

M'agradaria que l'equip circulés més ràpid quan pugui, però depèn molt del rival, de com es tanqui, de les dificultats que et posi... no és fàcil, avui hem tingut un equip fort, amb faltes, s'ha perdut temps... coses que et tallen el ritme i no et deixen ser més ràpid. El fet d'haver donat tantes passades, bé, el que mecessites és tenir el control. Pèrdues absurdes que t'originin contres era un aspecte que havíem de treballar bé. Per això he demanat paciència i pauses quan han estat necessàries. 

Sobre la possible contractació d'un davanter que suplís la baixa de Suárez, Setién ha tornat a dir que encara no ho té decidit. També s'ha referit a Riqui Puig, a qui ha pujat del filial i de qui ha assegurat que ha sabut llegir bé el partit. També ha tingut bones paraules per a Sergio Busquets.

El seu joc és motl intel·ligent, pel control que fa i per la seva lectura defensiva, és un dels millors jugadors del món en la seva posició, si no és que és el millor.

 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
Anar al contingut