Futbol

Sergio García i Cazorla, les grans novetats de la llista de Luis Aragonés per a l'Eurocopa

El davanter del Saragossa Sergio García i el migcampista del Vila-real Santi Cazorla són les grans novetats de la llista de Luis Aragonés per a l'Eurocopa d'Àustria-Suïssa. També destaca la presència de Palop, que serà el tercer porter de la selecció juntament amb Casillas i Reina, i l'absència dels espanyolistes Luis García i Riera, que se n'han quedat fora. Luis Aragonés tampoc ha cridat el davanter del Reial Madrid Raúl. El Barça aporta tres jugadors al combinat espanyol amb la presència de Puyol, Iniesta i Xavi.

Actualitzat

La llista de convocats per a l'Eurocopa és la següent:

ARSENAL: Cesc.

BARÇA: Puyol, Xavi i Iniesta.

BETIS: Juanito.

GETAFE: De la Red.

LIVERPOOL: Arbeloa, Reina, Torres i Xabi Alonso.

REIAL MADRID: Casillas i Sergio Ramos.

MALLORCA: Fernando Navarro i Güiza.

SEVILLA: Palop.

VALÈNCIA: Albiol, Marchena, Silva i Villa.

VILA-REAL: Capdevila, Cazorla i Senna.

SARAGOSSA: Sergio García.

Luis Aragonés defensa Bojan

A més de donar la llista definitiva de jugadors que aniran a l'Eurocopa, Luis Aragonés ha deixat ben clar que Bojan no hi és perquè està cansat. "No només físicament, sinó també mentalment. M'ho ha dit ell i això l'honra", ha explicat el seleccionador espanyol, que ha assegurat que el cas del blaugrana no té res a veure amb el del sevillista Jesús Navas, ja que "va ser el club qui no el va deixar ser convocat".

Respecte a la presència del català Sergio García, el Sabio de Hortaleza ha dit que "està fent un extraordinari final de temporada", a més de destacar la seva polivalència, ja que "pot jugar de davanter, com a segona punta o a la banda dreta".

Anar al contingut