Sebastian Vettel
Sebastian Vettel, el més ràpid en el tercer entrenament a Hungaroring (Reuters)
Motor

Sebastian Vettel truca a la porta de la classificació del GP d'Hongria amb el millor temps al tercer lliure

L'equip italià ha fet un pas endavant, amb Räikkönen segon, i Hamilton només ha pogut ser cinquè; Alonso es manté en el novè lloc i Sainz cau a l'onzè

Actualitzat

El líder del Mundial de Fórmula 1, Sebastian Vettel, ha firmat el millor temps (1.17,017) en la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Hongria amb un marge de 0,475 i de 0,897 respecte dels dos finlandesos que l'han seguit, Kimi Räikkönen i Valtteri Bottas. A la ronda prèvia a la sessió classificatòria, el pilot alemany ha estat el més ràpid en els tres sectors que divideixen el circuit.

Amb Räikkönen segon, els Ferraris es poden considerar un graó per sobre dels màxims rivals quan els moments decisius del cap de setmana s'acosten. Pel que fa a Mercedes, Lewis Hamilton només ha pogut ser cinquè, i no acaba d'agafar el millor ritme.

A Red Bull, Max Verstappen s'ha quedat el quart lloc i Daniel Ricciardo, amb problemes mecànics, ha caigut estrepitosament fins al vuitè, després que va ser el millor de tota la jornada de divendres.

Això atorga el sisè lloc a un cada vegada més sorprenent Stoffel Vandoorne, el company de Fernando Alonso a McLaren-Honda. L'espanyol només ha pogut ser novè, però, així, es manté dins del "top 10". Qui ja no hi figura és Carlos Sainz, ara onzè.

Massa, baixa per malaltia

En acabada la sessió, l'organització ha informat de Felipe Massa serà baixa per malaltia a partir d'ara. El substituirà Paul di Resta, el pilot reserva de l'escuderia Williams.

Massa es va fer visitar divendres en un hospital pròxim al circuit en trobar-se "malament i marejat". Els doctors li van permetre prendre part en el tercer entrenament, però les molèsties han persistit i només ha pogut pilotar dotze voltes, en les quals ha fet el 17è temps.

Di Resta va córrer el seu últim gran premi de Fórmula 1 el 24 de novembre del 2013, al Brasil, com a pilot de Force India.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut