Bàsquet

Sarunas Jasikevicius: "Vull jugar un bàsquet bonic i guanyador"

Sarunas Jasikevicius, presentat com a nou entrenador del Barça de bàsquet per a les pròximes tres temporades, ha apostat per fer que l'equip barregi "el joc bonic amb un projecte guanyador"

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

El lituà Sarunas Jasikevicius, de 44 anys, ha estat presentat aquest dilluns oficialment com a nou entrenador del Barça de bàsquet per a les pròximes tres temporades. El fitxatge de Saras ha generat una gran expectació entre l'afició blaugrana, ara mateix decebuda pel final de la "temporada del coronavirus" que ha acabat amb la pèrdua de la Lliga ACB quan semblava que l'equip la tenia coll avall.

Jasikevicius, que ha agraït que el Barça l'hagi fitxat, ha apostat per fer que l'equip barregi "el joc bonic amb un projecte guanyador". Ha reconegut que és un entrenador "exigent amb mi mateix". Està convençut que les coses aniran bé perquè "tenim una plantilla de gran nivell i de gent molt implicada". Jasikevicius ha qualificat l'etapa al Barça com un repte "apassionant", i que només està centrat en això i que no pensa en absolut en més enllà, com la possibilitat d'entrenar a l'NBA en un futur.

Sobre la possibilitat de fitxatges, ha dit que "estem parlant, veurem si podem millorar alguna cosa, però la plantilla que tenim és molt bona". Ha explicat també que el Barça no pot tenir preferències entre l'ACB i l'Eurolliga. "L'exigència de les dues competicions és un repte molt bonic. No ens aniria malament tenir Pau Gasol, és amic meu", ha dit quan se li ha preguntat sobre un possible substitut d'Ante Tomic.

Li han recordat que el Barça ja el va voler fitxar anteriorment. "Aquest estiu s'han donat les condicions per fer aquest pas. Ara tinc més experiència."

Ha donat un missatge a l'afició: "Donarem el màxim per guanyar el màxim possible."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut