NBA

Russell Westbrook entra en el selecte club de jugadors de l'NBA capaços de firmar set triples dobles consecutius

Westbrook, Michael Jordan, Oscar Robertson i Wilt Chamberlain són els únics, a la història de l'NBA, capaços d'encadenar set triples dobles consecutius

Daniel AlentoActualitzat

Russell Westbrook està rendint a un nivell espectacular en aquest primers mesos de Lliga Regular de l'NBA. El base dels Oklahoma City Thunder, arran de la marxa de l'aler Kevin Durant als Golden State Warriors, ha assumit les regnes de l'equip amb mà de ferro. Potser el balanç de victòries i derrotes de l'equip no és el desitjat, amb 14 victòries i 9 derrotes, però els seus números particulars són excel·lents.

Aquesta matinada Westbrook ha igualat la ratxa de Michael Jordan de partits seguits, 7, firmant un triple doble. Davant dels Rockets el jugador franquícia dels Thunder ha firmat una estadística de 27 punts, 10 rebots i 10 assistències. Tot i l'esforç, però, no ha pogut evitar la derrota, per 99 a 102, davant dels Houston Rockets de James Harden (21 punts, 9 rebots, 12 assistències).

Des de l'any 1989, quan ho va aconseguir Michael Jordan, cap altre jugador havia arribat en un mateix partit als dobles dígits en tres apartats estadístics diferents. Ara Westbrook s'ha afegit a un selecte club de mites de l'NBA, juntament amb el propi Jordan, Oscar Robertson i Wilt Chamberlain, capaços d'encadenar un mínim de 7 triples dobles.

Davant dels Rockets ha sumat el seu dotzè triple doble d'aquesta campanya, el quaranta-novè de la seva carrera (18 d'ells el curs passat). Diumenge, davant dels Celtics, tindrà l'oportunitat d'acostar-se a la ratxa de triples dobles més llarga, els 9 de l'home rècord de l'NBA Wilt Chamberlain la temporada 1967-68. Les seves estadístiques d'aquesta temporada són espectaculars: 31 punts, 10,9 rebots i 11,3 assistències per partit. Si les manté fins a final de curs igualarà la fita d'Oscar Robertson, l'únic capaç de tancar la Lliga Regular amb unes mitjanes de triple doble.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut