Espanyol

Rufete: "Hem de començar la pretemporada amb decisions preses i executades"

L'entrenador de l'Espanyol admet que s'hauran de prendre moltes decisions al més aviat possible per planificar amb garanties el projecte esportiu de la pròxima temporada a Segona

Víctor PatsiActualitzat

A dos partits i uns pocs dies per tancar una temporada per oblidar, Rufete ha explicat en la prèvia del València-Espanyol que el club es mourà ràpid en clau objectiu per a la pròxima temporada: fer un projecte il·lusionant per tornar a Primera.

"Sortiran molts noms (entrenadors, entrades, sortides) però diumenge arrenca la pròxima temporada i tot es mourà ràpid. La idea és començar la pretemporada amb un alt percentatge de decisions preses i executades".

L'Espanyol encadena set derrotes consecutives, la pitjor ratxa en 120 anys d'història, amb el descens consumat com a últim classificat, cosa inèdita en els altres quatre descensos de categoria. València i Celta tanquen el calendari de l'Espanyol a Primera. Rufete encara no ha aconseguit cap victòria des que va canviar els despatxos per la banqueta.

"Ens queden dos partits. Intentarem guanyar-ne almenys un. Després tornaré al meu lloc".

Pipa i Pol Lozano, novetats de la convocatòria

En la llista de convocats per al partit d'aquest dijous a Mestalla, les dues novetats són el retorn de Pol Lozano i Pipa, que entren en el lloc de Víctor Gómez i Ferran Jutglà.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut