Espanyol

Rubi: "Estem molt il·lusionats perquè sabem el que suposa treure un bon resultat demà"

L'Espanyol rep aquest diumenge a casa el Sevilla (16.15)

Actualitzat

Cal refiar-se de la crisi del Sevilla?

No, ni molt menys. Vosaltres sabeu la plantilla que té el Sevilla, els recursos que té com a jugadors, és un gran equip, no té perquè ser cada partit igual. Òbviament fora de casa els està costant però vindran amb la idea de donar un canvi a la seva dinàmica.

 

Què suposaria una victòria demà?

Per nosaltres és un dia un altre cop apassionant perquè si guanyem demà ens apropem una mica als equips de dalt. Ara fa setmanes que no em tret el cap per aquí dalt. Aquestes sis setmanes sense perdre ratificarien amb tres punts demà que han servit per això, per mi és un partit importantíssim demà.

 

Amb quin sistema sortirà el Sevilla?

Hem mirat una mica el que fa l'entrenador que hi entra ara però no podem estar segurs al 100%. El que sí tenim clar es que intentarem reaccionar ràpid un cop veiem els jugadors que surten d'ells per donar la informació correcte als jugadors en quant a plantejament. Però és més important és que demà es vegi a l'Espanyol complet en atac i defensa, i imposi la seva idea de joc, independentment que el Sevilla jugui amb cinc, jugui amb quatre, amb dos puntes, amb un. A nivell tàctic reaccionarem perquè estem molt acostumats a que els equips a última hora puguin canviar alguna cosa, i nosaltres també retoquem petites coses.

 

Sembla el Sevilla el rival ideal per rebre a casa?

El rival ideal el Sevilla no ho serà mai. És impossible que sigui un rival ideal un equip que fins ara ha estat a l'Europa League, que està classificat entre els sis primers a la nostra Lliga, que té molts jugadors que possiblement alguns els voldríem aquí també. No em vull deixar enganyar per aquesta trajectòria perquè estem parlant de jugadors molt experimentats.

 

L'arribada de Caparrós pot ser bona o dolenta?

A nivell de preparació del partit, ens la fa atípica però també és cert que és la tercera setmana que ens passa això.

No ho sembrem mai per això em vull centrat en la nostra idea, en el nostre futbol, en que hi hagi molta intensitat, en que l'equip sigui l'espanyol de les bones tardes. Si nosaltres donem aquest nivell crec que no serà tan important el canvi entrenador però no ho saps mai.

 

Físicament i mentalment estaran esgotats?

Mentalment no ho sabem perquè a vegades un canvi d'entrenador provoca un canvi de mentalitat, o no, no ho sabem. Però físicament no em vull deixar portar per això. Al final són equips que estan acostumats a jugar tres partits en una setmana i a rotar o no rotar.

           

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut