Emili Rousaud, en una imatge d'arxiu
Barça

Rousaud implica l'entorn de Soraya Sáenz de Santamaría en el Barçagate

L'exvicepresident blaugrana assegura que s'han vist confirmades les sospites que tenia d'irregularitats

Jordi RobirosaActualitzat

Embolica que fa fort. Si no n'hi havia prou amb tot el que passa, l'exvicepresident i precandidat a la presidència Emili Rousaud ha fet unes declaracions del tot sorprenents en el programa "El món a RAC1":

"Algú proper a Soraya Sáenz de Santamaría va recomanar a Josep Maria Bartomeu la contractació de l'empresa 13 Ventures. Tant jo com diversos directius vam pensar que Bartomeu ens estava aixecant la camisa."

Cal recordar que, en el moment de dimitir arran d'aquest cas, Rousaud va fer unes declaracions en el sentit que algú havia ficat la mà a la caixa. Davant l'amenaça d'accions legals se'n va desdir i ara hi torna per indicar que "quan algú, intencionadament, evita passar pels controls del club és perquè hi ha alguna cosa il·lícita. Ara s'ha posat de manifest que hi havia irregularitats i que hi podia haver accions il·lícites des del punt de vista penal". L'exvicepresident també ha indicat que li sap greu tot el que està passant, atesa la coneixença que té amb els afectats i les seves famílies, però que ara mateix no es veia capaç de posar la mà al foc per ningú.

Finalment, Rousaud també ha dubtat de la transparència de l'auditoria que es va fer i ha comentat que "nosaltres l'auditoria de Price no vam poder veure-la completa"

Cal recordar que Soraya Saénz va ser vicepresidenta durant el govern de Mariano Rajoy i va ser especialment activa en contra de l'anomenat procés. Seva és la ja famosa frase quan, en to sorneguer, va parlar del "Diplocat en dissolució". Ara mateix forma part del despatx Cuatrecases.

 

 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
Anar al contingut