BARÇA

Rosell: "A Xavi li aconsellaria que agafés més experiència al futbol europeu abans de venir al Barça"

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", l'expresident del FC Barcelona també ha dit que intentarà influir en les eleccions del club, però assegura que el seu temps i el de Laporta ja ha passat

Redacció Esport3Actualitzat

Sandro Rosell ha passat aquest dimarts per "El matí de Catalunya Ràdio", on ha parlat del seu llibre "Una forta abraçada", en què relata la seva experiència a la presó, l'experiència de 645 dies privat de llibertat abans de ser declarat innocent.

Rosell ha explicat les darreres novetats sobre la demanda que va presentar contra la jutgessa Carmen Lamela.

Em van dir que estava boig per presentar una demanda contra ella. Però els meus advocats i jo estem convençuts que va prevaricar i per això vam presentar la querella al Suprem. És una demanda molt ben estructurada, amb proves escrites. Però la Fiscalia, com si fos l'advocat defensor de Lamela, ens ha contestat que en aquell moment Lamela tenia molta feina i que per això es va equivocar no facilitant la informació que havíem demanat. El cas és que ha sol·licitat al Suprem que arxivi el cas. Ara hem presentat un recurs. Si no funciona, anirem al Tribunal Constitucional.

L'expresident del Barça ha explicat també que té diverses hipòtesis sobre qui hi pot haver darrere de tot plegat, però no ha volgut donar noms ni involucrar directament la figura de Jaume Roures.

És sorprenent que decideixin investigar-te sobre uns fets que van passar fa 12 anys. Però el cert és que no van passar i que si haguessin ocorregut, no haurien estat delicte. Quan saps que no has fet res, de seguida penses a qui li pots haver fet mal, a qui pot ser que no hagin agradat algunes de les decisions que has pres... Tinc diverses hipòtesis. Però fins que no tingui proves, jo no acusaré ningú.

En aquest sentit, Rosell ha reiterat que vol saber què ha passat i ha afirmat que si no hagués estat president del Barça, res de tot això hauria succeït. Rosell també ha parlat, precisament, de les eleccions a la presidència del club blaugrana, previstes per a l'estiu del 2021.

Intentaré influir en les eleccions amb la meva manera de pensar, per fer del Barça un club més gran, universal i més potent a nivell esportiu. El nou president hauria d'estar deslligat d'interessos mediàtics i empresarials. Ara mateix no puc dir res de Víctor Font perquè no el conec prou. Em preocuparé de saber si té darrere seu interessos que no siguin estrictament els del club. El que sí que tinc clar és que ha de venir gent nova. El meu temps, el de Joan Laporta i també el de Bartomeu ha passat. Estem passats de moda!

 

Rosell ha dit que, per les informacions que té, no creu que Setién tingui un ultimàtum sobre la taula i s'ha referit a la possibilitat que Xavi sigui el nou entrenador del Barça en el futur.

Si fos el meu germà, li aconsellaria que abans de venir al Barça, agafés més experiència en algun club europeu. Penso que li aniria bé. El Barça és una trituradora... i aquesta experiència li seria útil. Venir al Barça havent estat només a Qatar.... li aniria molt millor si ho fes. Però és només un consell. Ell ha de fer el que cregui oportú.

 

Rosell ha dit també que amb el pas del temps, es valorarà molt més tot el que ha aconseguit el Barça entre el 2003 i el 2020, un període que ha qualificat d'espectacular.

ARXIVAT A:
Sandro Rosell
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut