Futbol

Xavi: "La il·lusió més gran que tinc ara és ser entrenador del Barça i tornar per triomfar"

L'excapità del FC Barcelona espera que li tornin a fer la proposta de dirigir l'equip i creu que l'escenari ideal seria després d'unes eleccions

Redacció Esport3Actualitzat

El nom de Xavi Hernández va lligat a la banqueta del FC Barcelona des que l'actual directiva el va temptejar per ser el substitut d'Ernesto Valverde al mes de gener. En aquell moment, l'excapità del Barça va refusar la proposta que li va fer arribar Josep Maria Bartomeu perquè en aquell moment no es donaven les circumstàncies que Xavi necessitava necessàries per tornar al Camp Nou com a màxim responsable tècnic de l'equip. I l'exjugador del Barça continua esperant el moment adequat, així ho ha expressat en una trobada virtual amb Jordi Évole per parlar sobre el racisme i la regularització de persones sense papers on no ha pogut amagar la il·lusió que té per arribar a la banqueta del Camp Nou.

"La il·lusió més gran que tinc ara és ser entrenador del Barça i tornar per triomfar. No jo, sinó aquests futbolistes, i que el Barça triomfi. I, com a conseqüència, el nostre staff tècnic, que s'està preparant molt i ens fa molta il·lusió."

"Està clar que l'escenari després d'unes eleccions seria perfecte. No descarto res. Em van venir a buscar al gener. Vam estar parlant i tal. Els vaig dir que no em quadraven ni les circumstàncies ni el timing. Però espero que es donin un altre cop."


"El que soc és una persona transversal. Soc una persona de club. I el que m'agradaria tenir és tots els condicionants per tornar en el moment exacte per començar un projecte des de zero. Això ja ho he dit moltes vegades, però m'agradaria prendre decisions futbolístiques al Barcelona."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut