Rosberg
Rosberg no perdona ni a Monza, la casa de Ferrari (Reuters)
Motor

Rosberg i Mercedes no donen treva a Ferrari en el primer entrenament lliure a Monza

Hamilton, segon davant de Vettel i Räikkönen, que han canviat els motors; Alonso ha estat tretzè, i Sainz, setzè

Actualitzat

Nico Rosberg ha estat el més ràpid en el primer entrenament lliure del Gran Premi d'Itàlia al circuit de Monza, amb un temps d'1.22,959, dues dècimes més ràpid que Lewis Hamilton, que lidera el Mundial de Fórmula 1.

Els dos companys i rivals a Mercedes han intercanviat les posicions capdavanteres de la taula de temps durant una sessió assolellada i sense incidents, disputada amb 27 graus centígrads de temperatura, 35 sobre l'asfalt.

Darrere d'ells, a un segon, s'han situat els Ferraris de Kimi Räikkönen i Sebastian Vettel, que han estrenat motors per al gran premi de casa. Per a l'alemany, es tracta del cinquè propulsor de la temporada, amb la qual cosa començarà a rebre sancions en canvis successius. Al finlandès encara n'hi queda un de marge.

Sergio Pérez, Romain Grosjean, Valtteri Bottas, Max Verstappen, Esteban Gutiérrez i Daniel Ricciardo, per aquest ordre, completen la llista dels deu primers.

Els espanyols Fernando Alonso i Carlos Sainz han establert el tretzè i setzè millors registres. El bicampió del món ha tingut problemes en la part final de la sessió, amb una fallada de motor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut