Brasil

Ronaldinho trenca el silenci i adverteix que d'aquí al juliol poden passar moltes coses

Després d'un llarguíssim silenci, Ronaldinho ha parlat. Aquesta passada matinada ha fet de comentarista per a la cadena televisiva O'Globo en el partit que han disputat Brasil i Argentina, i en el descans ha parlat de les declaracions de Guardiola dient que no compta amb ell. El "gaucho" ha advertit que d'aquí al juliol encara poden passar moltes coses. Assegura que està tranquil perquè té contracte amb el Barça, i només pensa a recuperar-se del tot per poder tornar a jugar amb la selecció.

Actualitzat

Quan li han preguntat sobre la samarreta que vestirà la propera temporada Ronaldinho s'ha mostrat tranquil. Amb un somriure als llavis ha explicat que té contracte amb el Barcelona i que per això no està amoïnat. "D'aquí al 19 de juliol poden passar moltes coses", ha advertit. Ara només el preocupa recuperar-se bé de la lesió per tornar a jugar i estar un altre cop amb la selecció.

Pel que fa al possible proper destí, li han preguntat: "Itàlia o Anglaterra?". I Ronaldinho ha respost que "aquestes coses les deixo en mans de les persones que decideixen".

Però el que sembla que li ha molestat més és quan li han preguntat sobre les declaracions de Guardiola, en què assegurava que no comptava amb ell, ni amb Eto'o ni Deco. Ronaldinho s'ha tornat a referir a la seva selecció, on vol tornar a jugar "al més aviat possible. El tema del club ja es veurà".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut