Ronaldinho en una entrevista
Futbol

Ronaldinho: "A la final de la Champions vaig amb el Liverpool"

El brasiler ha concedit una entrevista on ha repassat el seus èxits com a blaugrana i ha assegurat que el seu passat culer li impedeix anar amb el Reial Madrid

Ronaldinho va ser un dels protagonistes a la Champions League que va conquistar el Barça el 2006. A la final de fa 16 anys, els blaugrana es van imposar a l'Arsenal per 1-2 a l'Stade de France, estadi que acollirà el 28 de maig la final de la Champions entre Reial Madrid i Liverpool. El brasiler, en una entrevista per a RMC, ha assegurat que va ser molt especial guanyar l'orelluda a París i que el seu passat culer el fa anar amb el Liverpool a la final d'aquest any. 

"Guanyar una Champions League allà va ser genial. Per a mi, va ser molt especial, en una ciutat que estimo molt ... Són dos grans equips. Tenen molt bons jugadors. Els desitjo el millor. El Reial Madrid és molt bo, però, com que m'agrada molt el Barça, vaig amb el Liverpool."

D'altra banda, la llegenda blaugrana es va desfer en elogis quan li van preguntar per la temporada de Karim Benzema. El francès, amb el seu gol davant el Llevant aquest dijous, va igualar Raúl González com a segon màxim golejador de la història del Reial Madrid.

"M'encanta Benzema. És un jugador amb unes qualitats enormes. I això no és d'avui, és de fa molt temps. Aquesta temporada li està anant molt bé. Espero que guanyi tants títols individuals com sigui possible."

Finalment, Ronaldinho també ha comentat les crítiques de molts aficionats al PSG, on va jugar abans de fitxar pel Barça. El brasiler defensa el club francès i Neymar, un gran amic seu. 

"No ho entenc perquè hi ha tots els grans jugadors. Que vols canviar-ho? Vols tenir els pitjors jugadors del món? S'ha d'esperar que s'adaptin, és normal... Neymar és un dels millors jugadors del món. Ha tingut diverses lesions aquest any, però, quan està al 100%, és un jugador molt especial per a l'equip. Neymar, Di María, Messi... Els grans jugadors estan junts." 

 

Anar al contingut