barça

Retret de Riqui Puig als "culers de tota la vida" que no van a Montjuïc

En la mateixa entrevista a EFE, el líder dels LA Galaxy també dedica afalacs a Laporta, i lamenta veure'l "passar-ho malament"

Redacció Esport3Actualitzat

Riqui Puig ha encetat la tercera temporada a l'MLS amb bon peu i els seus LA Galaxy ja són segons de la Conferència Oest. Però el que ha centrat l'entrevista d'EFE al migcampista de 24 anys ha estat el moment que viu el Barça. Un present espinós, el del seu exequip, que viu amb patiment:

"Jo soc culer des de nen, amb quatre anys em van fer soci. És veritat que em sap molt de greu veure'ls passar-ho malament i més amb la bona relació que tinc amb Joan Laporta."

Puig dedica afalacs al màxim mandatari culer, i demana un esforç addicional a l'afició mentre duren les obres del Camp Nou:

"Ara mateix, el club té el millor president que pot tenir. Ho està fent tan bé com pot, crec que està intentant solucionar els problemes que venien del passat. Sap greu, i més quan és el club de la meva vida, un club grandiós que tothom coneix. Ara són a Montjuïc i la gent de tota la vida no hi està anant."

Paraules que traspuen la decepció del futbolista amb la resposta que han donat els "culers de tota la vida" a l'exili a Montjuïc.

Tornant a la Lliga dels Estats Units, el vallesà reclama que els californians siguin tinguts en compte a les travesses per al títol, i humanitza l'Inter Miami dels seus excompanys Messi, Busquets, Alba i Suárez. No ha tingut manies a qualificar els rosats d'equip "descompensat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut