Retrobament culer: Messi decideix contra Riqui Puig
Messi treu suc a la jugada de tota la vida amb Jordi Alba en el retrobament amb Riqui Puig, que ha fallat un penal (Reuters)
Futbol

Leo Messi i Riqui Puig signen taules en el seu retrobament post-Barça a l'MLS

Los Angeles Galaxy i l'Inter Miami han empatat a 1 en el debut dels californians en la nova temporada de l'MLS amb Riqui Puig com a líder dels locals i un Messi capaç de rescatar un punt al minut 92

Redacció Esport3Actualitzat
Hi havia molts al·licients per no perdre's la cita al camp de Los Angeles Galaxy; el més esperat era el retrobament de Riqui Puig amb les quatre estrelles amb qui havia compartit vestidor: Leo Messi, Luis Suárez, Sergi Busquets i Jordi Alba, amb qui Puig va coincidir a la Lliga 2018-19 al Barça.

La presència de Messi ha atapeït les graderies del Dignity Health Sports Park de Carson, on s'ha batut el rècord d'assistència amb un total de 27.642 aficionats.

En aquest ambient espectacular, el LA Galaxy ha arrencat el partit amb molta força liderat per un Riqui Puig, que tenia ganes de reivindicar-se davant de les quatre glòries blaugranes.

El partit ha deixat detalls genials d'un Messi molt inspirat i, per contrapartida, Riqui Puig no ha pogut transformar el penal que havia provocat Busquets al minut 12. Puig ha assumit la responsabilitat i ha colpejat al costat esquerre del porter de Miami, Drake Callender, però aquest ha aturat la pena màxima en un gran acte de reflexos.

A la segona part, l'equip de Los Angeles s'ha avançat al marcador però a tres minuts del final, els de Riqui Puig s'han quedat amb un jugador menys per l'expulsió de Mark Delgado. I en aquest moment s'ha iniciat el setge de Messi, que ha reactivat la històrica associació amb Jordi Alba. Messi ha marcat l'empat a un fent la típica associació amb Alba, que tantes vegades va brillar al Camp Nou, en el minut 92 i ha aconseguit així rescatar un punt per al conjunt del Tata Martino.

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut