L'estat actual de les banquetes del Camp Nou en obres ha estat dels que ha cridat més l'atenció
L'estat actual de les banquetes del Camp Nou en obres ha estat dels que ha cridat més l'atenció
Barça

Impactants imatges de l'interior del Camp Nou: banquetes, túnel de vestidors, accessos...

El testimoni d'un operari permet apreciar com estan alguns dels racons de l'estadi blaugrana. No per esperat deixa de tenir impacte emocional entre els culers

Redacció Esport3Actualitzat

Els aficionats del Barça es deleixen per veure acabat el nou Camp Nou. Mentrestant, però, s'han de conformar seguint el procés de construcció de l'estadi a través d'imatges. Com les que ha publicat el seu TikTok l'usuari @joseluisgomezl577.

Els vídeos d'aquest operari de l'Espai Barça permeten fer un "tour" a peu de camp, molt allunyat del que feien els turistes abans de l'exili a Montjuïc. Mostren imatges impactants de l'estat actual del camp, ple de grues gegantines, de les banquetes sense butaques, del túnel de vestidors... però també dels accessos interiors, que ja permeten apreciar canvis respecte a les antigues boques. I al voltant, unes graderies de ciment encara sense seients.

Encara que puguin remoure les emocions de socis i sòcies culers, tothom que hagi fet obres a casa sap que per reconstruir, primer cal tirar a terra. Res de nou. El passat octubre el Barça va posar a la venda diferents objectes del Camp Nou, com seients, trossos de gespa o la xarxa de la porteria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

L'avui... i el demà

Fa uns dies el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya va presentar nous detalls visuals de com quedarà el projecte. Com a novetat, la coberta serà la més gran d'Europa i hi haurà tres grans videomarcadors. 

 

Anar al contingut