Bàsquet

Ricky Rubio: "És un somni molt més gran que guanyar un Mundial"

Pocs dies després de proclamar-se campió del món de bàsquet amb la selecció espanyola a la Xina, el base ha inaugurat una nova sala per a pacients oncològics i familiars a l'Hospital Universitari Dexeus. La seva mare, morta de càncer fa tres anys, sempre ha estat font d'inspiració per al base del Masnou

Actualitzat

Setmana d'emocions fortes per a Ricky Rubio. Després de proclamar-se campió del món de bàsquet, aquest dimecres ha fet realitat un altre gran somni. Amb la seva fundació, ha inaugurat a l'Hospital Universitari Dexeus un espai d'atenció als pacients oncològics i els seus familiars. La finalitat d'aquest espai és el benestar de tots els usuaris. Un benestar emocional, físic i saludable. La seva mare va morir de càncer fa tres anys i el seu record va ser clau per coronar-se campió del món, un fet que ha recordat durant la presentació d'aquest acord.

"Sincerament, aquest és un somni fet realitat i molt més gran que guanyar una Copa del Món. Digue'm innocent, però hi havia alguna cosa que m'ho deia i no només perquè lluitava pel que jo havia fet, sinó que lluitava per alguna cosa més i que em va ensenyar que lluites fins al final i que has de somiar el més gran possible. I des del primer dia vaig sentir una força interior i això és el que realment em va fer creure que podia passar alguna cosa més gran".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut