Fórmula 1

Renault confirma el retorn de Fernando Alonso a la Fórmula 1

L'asturià serà de nou pilot del Mundial a partir del 2021

Redacció Esport3Actualitzat

Fernando Alonso ha firmat per un any més dos i no s'incorporarà a Renault fins al 2021. L'asturià ha esperat a la primera cursa d'aquesta temporada per veure la competitivitat dels monoplaces de l'escuderia francesa. I finalment ha decidit fer el pas endavant.

 

Alonso ha declarat:

El vincle entre l'equip i jo és molt fort i molt emotiu després de guanyar els dos mundials. Però jo miro endavant i no al mirall. El meu retorn a la F1 i amb Renault es va decidir amb calma. Estic segur de qui sóc ara per ara i de la perspectiva de Renault.

La intenció de Fernando Alonso seria poder provar els monoplaces ben aviat, però el compromís que té amb McLaren per competir a les 500 milles d'Indianapolis que es disputen el 23 d'agost ho frena.

L'asturià té clares quines son les aspiracions amb Renault:

 

L'equip i jo volem tornar a pujar al podi. Renault és una marca que m'estimo i estic molt orgullós de representar-la de nou. Inculcaré la meva cultura guanyadora en tots els aspectes de l'equip i del grup Renault.

 

En aquests moments els pilots de l'equip francès són Daniel Ricciardo i Esteban Ocon, però la temporada que ve el pilot australià passarà a McLaren per substituir Carlos Sainz.

Tot i la greu crisi per la qual està passant el grup automobilístic Renault-Nissan, la direcció va aprovar la continuïtat en la Fórmula 1, amb un projecte engrescador i un pilot de categoria com ara Fernando Alonso.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut