El Barça ha de fer calaix amb la venda de jugadors
El Barça ha de fer calaix amb la venda de jugadors (Reuters)
Barça

Raphinha, l'única venda milionària que pot fer el Barça

El Barça vol ingressar entre 70 i 80 milions d'euros per l'extrem brasiler, uns ingressos vitals si el club vol fer tornar Messi

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha de fer calaix si vol dur a terme l'anomenat "pla Messi". Ha de vendre jugadors per un valor de com a mínim 100 milions d'euros.

El que està més ben posicionat és Raphinha, amb qui el Barça vol ingressar entre 70 i 80 milions d'euros. El programa "Onze" de TV3 ha confirmat que l'extrem brasiler seria la venda més plausible d'aquest estiu.

El Newcastle seria l'equip més interessat en el jugador i el que podria fer front al milionari preu que li posa el Barça. El Chelsea també s'ha interessat pel jugador, que a la Premier podria tenir més protagonisme esportiu.

Marc Mayola ha analitzat els punts forts i els febles de Raphinha, que va arribar al Barça a principi de temporada procedent del Leeds.

Raphinha és, doncs, el jugador amb què el Barça pot treure més ingressos sense tocar la llista d'intransferibles.

Aquest ha estat el debat de l'"Onze" sobre si el Barça hauria de vendre Raphinha o intentar fer calaix amb Dembélé, després d'una temporada farcida, de nou, de lesions.

Anar al contingut