Rafa Nadal, en roda de premsa (EFE)
Tenis

Rafa Nadal: "Després de Wimbledon vaig notar el desgast; vull arribar bé al US Open"

El tenista manacorí confirma que disputarà els Masters 1000 de Mont-real, però admet que s'està dosificant per evitar cap contratemps que l'impedeixi jugar el US Open

Actualitzat

Rafa Nadal ha confirmat, en una roda de premsa a la seva acadèmia a Manacor, que participarà al pròxim Masters 1000 de Mont-real que es disputa entre el 5 i l'11 d'agost i del que n'és el principal favorit després de les baixes confirmades de Novak Djokovic i Juan Martín del Potro:

"Tinc una bona base física, estic fort, aviat viatjaré a Mont-real. Vull ser allà uns dies per acabar la meva preparació."

 

El mallorquí admet que necessita dosificar-se per tal d'evitar les lesions i prefereix reservar forces per als tornejos més importants amb la prioritat del US Open:

"Després de Wimbledon vaig notar una mica el desgast i vaig desconnectar però ara estic tornant a entrenar bé en pista dura. Segons el que passi a Mont-real, decidiré si jugo al Masters de Cincinnati. El que sí que tinc clar és que vull arribar ben preparat per al US Open."

 

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut