Futbol

Rafa Benítez: "Cristiano i jo tenim una relació de total normalitat"

El tècnic madrileny només vol centrar-se en la preparació del proper partit de pretemporada contra el Manchester City

Actualitzat

Després de molts rumors que deien que hi havia mala maror entre Cristiano Ronaldo i el nou entrenador del Reial Madrid, Rafa Benítez, ha estat el mateix tècnic que ha declarat públicament que "després d'uns dies de treballar amb ell, t'adones de com n'és, de competitiu, i per això és el millor jugador del món. Tant de bo tot l'equip fos com ell". I per acabar de silenciar el soroll de l'entorn madridista, Benítez ho remata d'una manera contundent: "Estic encantat amb Cristiano. Tenim una relació d'absoluta normalitat."

Un altre dels noms de jugadors blancs que és en boca de tothom els darrers dies és el de Sergio Ramos, en aquest cas per la seva possible marxa. De nou, l'entrenador ha estat molt clar: "Per a mi i per al Club seguirà sent jugador del Reial Madrid al cent per cent."

En plena pretemporada, quan Rafa Benítez tot just està dissenyant el seu Reial Madrid, ja ha hagut de sortir al pas de diverses polèmiques que al final han quedat en res. Sobre les entrades i les sortides, però, el tècnic ha deixat la porta oberta a nous moviments.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut