Quique Setién i Eder Sarabia
Quique Setién i Eder Sarabia
Barça

Quique Setién: "El que més trobo a faltar és el verd, trobo a faltar els partits"

Santi PadróActualitzat

L'entrenador del FC Barcelona ha obert les portes de casa seva als mitjans oficials del club per ensenyar com passa aquests dies de confinament. El primer que explica és que troba a faltar molt el dia a dia de la seva feina amb els jugadors del Barça i que mira de buscar rutines per no quedar anquilosat.

 

"El que més trobo a faltar és el verd, trobo a faltar els partits, l'adrenalina, la pilota i estar en contacte amb els jugadors."

 

Una part del temps que passa a casa el dedica a la lectura. Ara mateix, està llegint l'obra "Herois de l'esport", un llibre solidari escrit per periodistes esportius. Concretament, l'edició del 2011 que va tenir de padrí el manxec Andrés Iniesta. Leo Messi i Pep Guardiola, entre altres, també havien apadrinat edicions anteriors d'aquest llibre.

 

"És un projecte per ajudar la gent que ho necessita i on trobem frases como la de Messi el 2008 on diu que tant de bo pugui canviar una alegria per un somriure, o la de Pep Guardiola quan diu que hem de deixar sortir el pallasso que tots portem dins."

 

Quique Setién explica que no és un seguidor habitual de les sèries de televisió, però reconeix que va veure "Joc de trons" i també explica que, a l'hora de cuinar, el plat que li surt més bé és la truita de patata. I ho explica al costat dels fogons i amb davantal mentre remena una salsa que està fent per a les mandonguilles.

 

 

ARXIVAT A:
Quique Setién
Anar al contingut