Quique Sánchez Flores no ha sortit a la gespa en els primers minuts de l'entrenament (@rcdespanyol)
Espanyol

Sergio García, baixa d'última hora de la convocatòria de l'Espanyol per jugar contra l'Athletic Club de Bilbao

El capità no ha entrenat aquest dissabte

Actualitzat

El RCD Espanyol juga aquest diumenge contra l'Athletic Club a Cornellà-el Prat (18.30) en un moment complicat per a l'equip. La possible marxa de Quique Sánchez Flores a l'Stoke City ha deixat aquest compromís en un segon terme. Aquest dissabte, l'equip ha fet l'últim entrenament abans del duel contra el conjunt basc. Però en el quart d'hora obert als mitjans, el tècnic, igual que divendres, no ha sortit. A la roda de premsa posterior, però, el tècnic ha esvaït dubtes assegurant la seva continuïtat. 

Piatti ha continuat fent treball específic al gimnàs i no ha entrat a la convocatòria, com els sancionats David López i Javi Fuego. La sorpresa ha estat la baixa d'última hora de Sergio García, que amb molesties tampoc ha entrenat. Si que s'han recuperat Óscar Duarte d'un cop al genoll i Víctor Sánchez de les molèsties al bessó. Son les dues novetats, juntament amb Sergio Sánchez, de la llista del partit de Copa contra el Llevant.

La llista de 19 la integren Pau López, Marc Navarro, Aarón, Víctor Sánchez, Naldo, Óscar Duarte, Gerard Moreno, José Manuel Jurado, Leo Baptistao, Dídac, Diego López, Ôscar Melendo, Javi López, Marc Roca, Mario Hermoso, Esteban Granero, Sergio Sánchez, Sergi Darder i Álex Domínguez. Quique Sánchez Flores n'haurà de descartar un abans del matx contra l'Athletic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut