Girona

Quique Cárcel desgrana el nou Girona de Primera

El secretari tècnic demana confiança i diu que no tenen una necessitat urgent de fitxar

Redacció Esport3Actualitzat

El secretari tècnic Quique Carcel ha demanat tranquil.litat als aficionats en una compareixença pública. Els dies passen i els reforços per afrontar amb garanties la Primera Divisió no arriben. D'aquí a una setmana els gironins comencen la pretemporada i la plantilla no estarà ni de bon tros perfilada.

Quique Cárcel ha assegurat que "la idea" és "reforçar totes les línies" i que treballa per formar un equip de "24 o 25 jugadors" que sigui "el més compensat i competitiu possible per afrontar el difícil repte de Primera. El club treballa per incorporar "11 o 12 jugadors", encara que "tot dependrà del límit salarial":

"Serà dels més baixos de Primera"

No ha volgut donar noms sobre possibles incorporacions. Li han preguntat per Pep Chavarría, Pere Pons o Nahuel.  Però no n'ha volgut parlar per no interferir en les negociacions.

A curt termini, el jugador que sembla que té més fàcil fitxar pel Girona és Carles Clerc, que ja s'ha acomiadat del Llevant.

Jugadors cedits, però hi ha una limitació

El Girona vol cedits del City, cedits d'altres clubs i jugadors en propietat. Però hi ha normes: no poden tenir més de 8 cedits i com a màxim, 3 d'un mateix club.

 

El Girona de Primera vol ser competitiu i dominar la pilota però sap que contra equips grans serà difícil i han d'estar preparats per canviar l'estratègia si convé:

"Cal tenir una plantilla llarga. A Primera tenir la pilota com s'ha fet en Segona costarà perquè es competeix contra equips molt grans i importants"

Sense ofertes per Arnau Martínez

Quique ha dit que no tenen cap oferta per Arnau. Però que si n'arriba una de potent el deixaran marxar.

 

A dia d'avui no hi ha cap situació que faci pensar que no estarà aquí l'any que ve".

Respecte a l'apartat de sortides, ha confessat que "hi ha jugadors amb contracte que ja saben que no es compta amb ells". "No són molts, però es mereixen respecte", ha remarcat abans d'admetre que Jordi Calavera i Àlex Gallar estan en aquesta llista. Divendres passat l'equip gironí ja va comunicar els vuit jugadors del primer equip que deixarien l'entitat després d'acabar contracte o bé el període de cessió.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut