Pablo Torre vestit de blaugrana al Camp Nou
Pablo Torre vestit de blaugrana al Camp Nou
Barça

Qui és Pablo Torre, el nou fitxatge que farà la pretemporada amb el primer equip?

El jugador firma el seu contracte amb el Barça fins al 2026 amb una clàusula de 100 milions d'euros

Redacció Esport3Actualitzat

Són molts els que es pregunten qui és el jugador de 19 anys per qui el Barça ha pagat al Racing de Santander 5 milions fixos més unes variables que poden augmentar-ne el cost fins als 20 milions (amb una clàusula de rescissió de 100). Les cerques de Pablo Torre, per qui també sospirava el Madrid, augmentaven als cercadors.

Pabo Torre amb el president del Barça

La resposta és un mitja punta de 19 anys amb facilitat per veure porteria i repartir assistències - en porta sis de cada aquesta temporada - que començarà la pretemporada amb el primer equip, per incorporar-se al Barça B, tot i que els experts asseguren que no trigarem a veure'l en dinàmica del primer equip.

Tenia diversos pretendents al darrere (Madrid, Reial Societat i alguns equips de la Premier), i és fill de l'exjugador Esteban Torre, que va jugar a Primera Divisió amb el Racing de Santander. Una conversa amb Xavi Hernández el va convèncer que l'equip blaugrana era la milor opció.

En un acte privat i sense premsa, el jugador ha firmat el seu contracte com a nou jugador del Barça.

 

Torre seguiria així la "via Pedri", malgrat que se'l compara més aviat amb dos productes del talentós planter càntabre: l'internacional del Betis Sergio Canales i el mite Iván de la Peña.

Per qui necessiti posar imatges a aquestes bones perspectives, pot delectar-se amb aquest recull de gols i assistències d'una promesa habitual de les convocatòries d'Espanya sub-19, escollit millor jugador del grup A de la Primera RFEF el mes de desembre passat.

Anar al contingut