Pep Guardiola i Xavi Hernández se saluden en una imatge d'arxiu
Pep Guardiola i Xavi Hernández en una imatge d'arxiu
Barça

Què passa entre Pep Guardiola i Xavi?

En el pòdcast "Barça reservat" s'expliquen els detalls i l'origen de la desconfiança actual entre els dos mites blaugranes

Actualitzat

La victòria del Barça contra el Nàpols va desencadenar la crítica pública de Xavi Hernández a un sector de la premsa que el de Terrassa considera pròxim a Guardiola i que el critica per sistema.

Al pòdcast "Barça reservat", de Catalunya Ràdio, es desvela d'on ve la desconfiança entre dos dels personatges més importants de la història moderna del Barça. Quan Xavi va arribar al Barça al primer equip amb Van Gaal, el tècnic holandès va voler canviar els lideratges que hi havia en aquell moment a la plantilla i va apostar per Xavi en lloc de Guardiola (de qui no li agradava el lideratge que exercia llavors).

Aquesta fricció no forçada per cap dels protagonistes va ser l'origen d'una relació que al llarg de tots aquests anys ha tingut alts i baixos, que s'expliquen amb detall en en nou capítol de "Barça reservat":


En l'episodi 25 del pòdcast que t'explica més secrets del Barça, la Laia Tudel compta amb Javi Miguel, que té els detalls d'aquesta tensió entre Xavi i Guardiola, i Ramon Salmurri, Bernat Soler i Xavi Campos.

Laporta explica en quin punt es troba la relació

El president del Barça va explicar durant una entrevista al programa "Onze" que no li importaria fer d'intermediari en cas que hi hagués algun tipus de malentès entre Pep Guardiola i Xavi Hernández:

"Assumeixo el rol de fer les paus entre Pep i Xavi. És una de les responsabilitats que tinc. No obstant, no crec que hi hagi mal rotllo entre ells. Això sí, hi ha seguidors del Pep que creuen que, en elogiar Xavi, estan malmetent la memòria de Pep, però això no és així". El Pep és un gran del barcelonisme. És un culer. No crec que hi hagi conflicte."

ARXIVAT A:
GuardiolaXavi Hernández
Anar al contingut