Xavi, amb cara d'amoïnat a la banqueta durant el partit
Xavi va carregar contra una part de la premsa després de la victòria (Reuters)
Champions League

La reprimenda de Xavi a Ramon Besa que genera un nou terratrèmol al Barça

Desvelen una suposada llista negra de Xavi de periodistes que serien afins a Pep Guardiola

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça va aconseguir aquest dimarts una important victòria a la Champions contra el Nàpols, que permet als blaugranes passar a quarts de final, una fita que feia anys que no s'aconseguia.

Però en comptes de comentar-se aquesta gesta tan important o el paper destacat dels joves, com Yamal, Cubarsí o Fermín, aquest dimecres el tema de conversa és l'estirabot de Xavi durant la roda de premsa de després del partit contra una part de la premsa. En concret, i sense anomenar el periodista, es va referir a un article escrit per Ramon Besa a El País, després de perdre contra el Xakhtar Donetsk:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Ramon Besa ha estat entrevistat per Catalunya Ràdio i ha desvelat que, arran d'aquest article, ja va rebre un missatge de Xavi en què quedava palès que no li havia fet gens de gràcia el titular. El veterà periodista admet que potser no va fer servir el millor adjectiu, però diu que en cap cas el va posar amb mala intenció:
 

 

Sique Rodríguez, director del "Què t'hi jugues?" de Ràdio Barcelona i tertulià al programa "Onze", d'Esport3 va desvelar una suposada llista negra de Xavi contra periodistes que serien afins a Guardiola.


En el mateix sentit s'ha pronunciat Xavi Torres en la tertúlia d'"Els matins" de TV3 i ha defensat la feina de Besa: "El periodista ha de fer crítica. Que hi ha algú que estigui content amb el joc del Barça? [...] Xavi el que hauria de fer és consultar Guardiola":
 


Els periodistes, en defensa de Besa

Diversos periodistes i col·laboradors en mitjans han sortit a defensar Ramon Besa en tertúlies i a les xarxes socials:
 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut