Paco Alcácer, capcot, després de la desfeta del Dortmund a Düsseldorf (Reuters)

Primera derrota del Borussia Dortmund a la Bundesliga, tot i el dotzè gol d'Alcácer

El Fortuna Düsseldorf es converteix en el primer equip en superar per 2 a 1 el líder, el Dortmund, que retalla distàncies amb un nou gol de Paco Alcácer

La primera derrota del Borussia Dortmund a la Bundesliga s'ha fet esperar fins a la setzena jornada i ha arribat en partit intersetmanal. El Fortuna de Düsseldorf, un dels equips que lluiten per evitar el descens, va tenir l'honor de ser el primer a tombar els de Lucien Favre (2-1), gràcies als gols de Dodi Lukebakio i Jean Zimmer.

El Dortmund va reaccionar amb l'entrada de Paco Alcácer al terreny de joc. L'exdavanter del Barça va jugar només mitja hora, però va marcar el gol del 2-1, a deu minuts per al final. Alcácer és el màxim golejador de la Bundesliga, amb 12 gols, i té una mitjana impressionant d'un gol cada 39 minuts. Malgrat la derrota, els groc-i-negres segueixen líders, amb 6 punts d'avantatge sobre el segon classificat, el Borussia Mönchengladbach.