Gasol, amb el trofeu de la Jordan Rising Star
Gasol, amb el trofeu de la Jordan Rising Star (EFE)
NBA

Primer títol com a entrenador per a Pau Gasol

El Team Pau s'ha imposat a la final per 25 a 20 amb una gran actuació de José Alvarado, jugador dels Pelicans

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Gasol ha alçat el seu primer trofeu com a entrenador. Es tracta del Jordan Rising Star, un trofeu que s'emmarca en l'All-Star de l'NBA en què participen 'rookies' (jugadors novells), 'sophomores' (de segon any) i joves de la G-League, la lliga de desenvolupament.

"Aquestes setmanes, aquest any, estan sent aclaparadores. És difícil assimilar tantes coses tan especials."

Els jugadors triats per Gasol han estat José Alvarado (New Orleans Pelicans), Paolo Banchero (Orlando Magic), Scottie Barnes (Toronto Raptors), Jaden Ivey (Detroit Pistons), Bennedict Mathurin (Indiana Pacers), Keegan Murray (Sacramento Kings) i Andrew Nembhard (Indiana Pacers).

Hi han participat quatre equips, liderats per quatre entrenadors honorífics: Pau Gasol, Deron Williams, Jason Terry i Joakim Noah. En total, han jugat tres partits: primer dues semifinals (Team Pau contra Team Deron i Team Jason contra Team Joakim) i la final per decidir el guanyador. 

A les semifinals guanyava el primer equip a arribar a 40 punts, mentre que la final ha estat per al Team Pau, el primer a arribar a 25 punts. En la primera semi, el Team Pau ha guanyat 40 a 25, gràcies a un José Alvarado, molt inspirat amb 13 punts. A la final, 25 a 20 del Team Pau contra el Team Joakim: Alvarado, un altre cop, responsable de la victòria, amb un gran triple que els ha donat la victòria final.

ARXIVAT A:
Pau Gasol
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut