Motor

El primer equip íntegrament femení del Dakar és català

Mercè Martí lidera el CMR Group Women Dakar Team

Redacció Esport3Actualitzat

El primer equip català format per dones que competirà al Dakar, el CMR Group Women Dakar Team, ja està preparat per competir. Mercè Martí, amb una àmplia trajectòria en el món del motor amb el seu passat com a pilot d'aviació, ha canviat el cel per la terra per exercir de líder en aquest projecte impulsat per la Generalitat per donar visibilitat a l'esport femení.

Mercè Martí: "El nostre objectiu és acabar la cursa, agafar experiència i consolidar l'equip. La visibilitat d'un equip femeni que pot participar al Dakar i empoderar la dona és el més potent que podem fer."

La pilot Merce Martí estarà acompanyada a l'equip per la seva copilot, Margot Llobera, per la cap de mecàniques, Jèssica Nebra, la mecànica, Iona Hernández, Núria Gaja, i la coordinadora, Núria Gaja. El rally Dakar es disputa de l'1 al 14 de gener del 2022.

Margot Llobera: "No hem de demostrar res a ningú, però necessitem més referents. A mi me n'han faltat, i a la Mercè encara més. És important que es vegi per la televisió que hi ha dones mecàniques treballant." 

Les membres del CMR Group Women Dakar Team
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut