Pjanic, en un partit amb el FC Barcelona
Pjanic, en un partit amb el FC Barcelona (Reuters)
Barça

Pjanic critica amb duresa Koeman: "Entrenàvem sense intensitat, ni tàctica ni res"

L'exmigcampista del FC Barcelona ha parlat de l'etapa del tècnic neerlandès al Barça, de qui ha assegurat que "no preparava els partits"

Redacció Esport3Actualitzat

Miralem Pjanic va deixar el Barça aquest setembre després d'una curta i poc profitosa etapa al club. El bosnià, que només va disputar 19 partits com a jugador blaugrana, va arribar a un acord amb el Sharjah FC, un equip dels Emirats Àrabs, i va abandonar el Camp Nou amb la carta de llibertat.

En una entrevista al "Què t'hi jugues" de la SER, el migcampista ha assegurat que "no va ser fàcil" marxar del FC Barcelona, però ha explicat que la seva prioritat era jugar.

"Era al club més gran del món, però si no puc ajudar-lo, no puc ser feliç perquè jo el que vull és jugar. Xavi em va dir que em quedés perquè durant la pretemporada el vaig convèncer que tenia la qualitat per jugar al Barça. Va ser una gran satisfacció poder convèncer un exjugador com ell, que ho ha guanyat tot i que tenia molta classe."

Pjanic ha explicat que el primer any al club, quan Ronald Koeman estava al capdavant del primer equip, "va marcar" la seva etapa al Barça.

"El primer any amb Koeman vaig passar-ho molt malament. No vaig tenir la possibilitat de demostrar a l'entrenador que era part de l'equip."

L'exblaugrana, a més, ha criticat amb duresa els mètodes d'entrenament del tècnic neerlandès, de qui assegura que "no preparava els partits".

"Em vaig quedar molt sorprès amb els entrenaments de Koeman. No hi havia intensitat, ni tàctica, ni idees... no preparàvem els partits."

Pjanic, en canvi, assegura que el canvi de Koeman a Xavi Hernández ha estat notable, perquè "ara sí que hi ha una preparació bona".

"Ara he vist una preparació com les que he fet a altres clubs tops com la Juventus. Hi ha molta diferència. Ara els entrenaments tenen molta intensitat i l'entrenador i l'staff van ser clars amb nosaltres dient-nos que aquest any es correrà i s'entrenarà al màxim."

El migcampista també ha tingut temps per valorar alguns del joves amb més talent del Barça com Pedri i Gavi.

"Pedri és un jugador increïble, el Barça té migcampista top per als propers 10 anys. Gavi és molt jove i té molta qualitat."

Anar al contingut