Una imatge del Genting Snow Park, on es farà la competició de snowboard i freestyle (reuters)
Jocs Olímpics

Pequín 2022 restringeix encara més l'accés del públic

El COI comunica que l'accés als esdeveniments estarà reduït a "petits grups d'espectadors que hauran de seguir estrictament les mesures contra la covid-19"

Pequín 2022 estava ja reservat al públic local des del mes de setembre. Ara només podran accedir als esdeveniments petits grups d'espectadors que hi accediran per invitació. Així ho ha comunicat el Comitè Olímpic Internacional (COI), que justifica aquesta mesura pel creixement de l'índex de covid-19 a la capital xinesa i tota la zona on es duran a terme els Jocs d'hivern. 

"Per garantir la seguretat de tots els participants i espectadors, s'ha decidit que les entrades ja no es vendran, sinó que formaran part d'un programa adaptat que convidarà grups d'espectadors a presenciar in situ els Jocs. Els organitzadors esperen que aquests espectadors respectin estrictament les mesures contra la covid-19 abans, durant i després de cada prova per contribuir a crear un entorn absolutament segur per als esportistes."   

Aquestes mesures s'adoptaran tant als Jocs Olímpics, que comencen el 4 de febrer, com als Paralímpics, que s'inauguraran el 4 de març. 


   

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut