La insòlita confessió de Guardiola sobre Julia Roberts
Futbol

Pep Guardiola i la seva admiració per Julia Roberts

Guardiola ha "confessat" que prefereix rebre una visita de Julia Roberts, a qui admira moltíssim, que veure el City campió de la Champions. És veritat?

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City va viure un vespre de somni a la Champions League, instal·lant-se a quarts de final golejant 7-0 el Leipzig i amb el repòquer de gols d'Erling Haaland.

Ara mateix, l'equip s'ha posicionat com a clar favorit a guanyar la Champions, però aparentment, això importa poc a Pep Guardiola en aquests moments. L'entrenador dels "citizens" ha revelat "un secret" que potser no acabarà de convèncer l'afició del City.

El tècnic de Santpedor ha confessat que, encara que guanyés la Champions tres vegades seguides, no deixaria de sentir-se com un fracassat. I per què? Doncs tot perquè l'actriu Julia Roberts va preferir anar a conèixer el Manchester City en la seva visita a la ciutat:

 

"Tinc tres ídols a la meva vida: Michael Jordan, Tiger Woods i Julia Roberts. L'actriu va venir a Manchester fa anys i va anar a les instal·lacions del United i no a les del City."

"No ens va venir a veure. Per això, fins i tot si guanyo la Champions, res no es compararà amb el fet que Julia Roberts va venir a Manchester i no ens va visitar. Sóc un fracàs i encara que guanyi la Champions League tres vegades seguides, seguiré sent un fracàs."

Naturalment, la "confessió" s'ha produït en un to de broma, però no ha passat desapercebuda per al Manchester United, que ha aprofitat l'avinentesa per desempolsar les imatges de la visita de l'actriu a casa dels "red devils" el 2016:

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut