Guardiola i Xavi se saluden al Camp Nou, abans del partit de l'ELA d'agost de 2022
Guardiola i Xavi se saluden al Camp Nou, abans del partit de l'ELA d'agost de 2022
barça

Pep Guardiola dona la raó a Xavi Hernández després de la dimissió anunciada: "L'entenc"

El tècnic del City creu que la pressió que rep un entrenador al Barça "no es pot comparar amb la de cap altre club"  

Redacció Esport3Actualitzat

La jornada intersetmanal a LaLiga i a la Premier ha fet que aquest dimarts parlessin Xavi i Guardiola.

L'encara tècnic del Barça ha ampliat les explicacions sobre la decisió de marxar a final de temporada. "No s'ha valorat la nostra feina", "sembla que t'hi juguis la vida" o "la pressió genera un desgast que no compensa" han estat alguns dels motius esmentats en la vigília de la visita de l'Osasuna.

Però si alguna frase ha cridat l'atenció és l'advertència que li va fer l'actual tècnic del Manchester City: "El Pep ja m'ho va dir i a Luis Enrique el vam veure patir. És una feina cruel".

Guardiola, que dimecres rep la visita del Burnley, ha secundat les paraules de Xavi. "L'entenc completament. La pressió que rep un entrenador a l'Estat és 1.000 vegades més alta i difícil. Però la pressió que notes a Barcelona no es pot comparar amb la de cap altre club", ha afirmat el de Santpedor.

A més a més, Xavi, que vol seguir a les banquetes després de l'aturada indefinida que començarà a l'estiu, ja sap per boca de Guardiola que Anglaterra és "un bon lloc per treballar". El temps dirà si l'egarenc ho comprovarà personalment.

 

ARXIVAT A:
GuardiolaXavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut