Pedri durant el partit del Barça contra l'Osca (Reuters)
Barça

Pedri és el jugador de la Lliga que més incrementa el seu valor de mercat

El jove blaugrana, valorat en 50 milions d'euros, iguala a figures com Coutinho i Hazard, amb traspassos milionaris

El 20 d'agost, el Barça presentava una jove promesa arribada de Gran Canària. Amb només 17 anys, Pedri tenia l'objectiu de demostrar el seu talent per quedar-se al primer equip i no jugar amb el filial. Sis mesos més tard, el jugador blaugrana és una de les revelacions de la Lliga i tot un puntal a l'equip de Koeman.

El canari és un dels jugadors que més s'associa amb Messi dins del terreny de joc. De fet, les seves grans actuacions no han passat desapercebudes per a ningú. Fins i tot, ha estat inclòs a l'onze revelació de la Champions League, la millor competició a nivells de clubs del món.

 

Pedri i Messi celebrant un gol del Barça (Reuters)

 

Valor de mercat

El rendiment de Pedri ha donat els seus fruits. I és que el jugador ha estat el que més ha augmentat el seu valor de mercat de tota la Lliga. Pedri va arribar al Barça per 5 milions d'euros, i ara té un valor de 50 milions, segons el portal Transfermarkt. Amb aquesta xifra iguala jugadors com Phillippe Coutinho o Eden Hazard, que van suposar traspassos milionaris.

 

Messi, per sota dels 100 milions

El 2010, Leo Messi va pujar a la primera posició del rànquing, amb un valor de 100 milions d'euros. Onze anys més tard, l'argentí cau a la quarta posició i perd 20 milions de valor. El 10 blaugrana es troba al darrere de João Félix (100 M), Jan Oblak (90 M) i Ansu Fati (80 M). Antoine Griezmann és un altre dels jugadors que també ha perdut el seu valor, que es troba en 60 milions d'euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut