Paula Badosa durant un partit del US Open
Badosa ha parlat obertament diverses vegades sobre els episodis d'angoixa i depressió que ha patit (Reuters)
Tenis

Paula Badosa i Albert Ramos cauen eliminats al US Open

Els dos tenistes catalans no han pogut superar la segona ronda de l'últim Gran Slam de la temporada

Redacció Esport3Actualitzat

El tenis català s'ha quedat sense representació al US Open a la segona ronda del darrer Grand Slam de la temporada. Tant Paula Badosa com Albert Ramos han caigut eliminats en els seus respectius partits contra Petra Martic, número 54 del món, i Marin Cilic, 15è del rànquing ATP.

La jugadora begurenca ha guanyat el primer set contra la jugadora croata al tie-break 6-7 (5), però les forces de Badosa han caigut en picat a la segona mànega, que ha perdut per un clar 6-1. Al set definitiu, la tenista catalana ha cedit un break amb un 1-2 al marcador que l'ha deixat molt tocada. Definitivament, ha perdut 6-2 el tercer set.

Albert Ramos, per la seva banda, jugava contra un dels tenistes més en forma de l'ATP. Marin Cilic, 15è del món, ha deixat sense resposta el de Mataró ja des del primer set (6-3). El segon ha estat disputat i ha acabat amb victòria també del croat al tie-break (7-6 (4)) i el tercer ha estat favorable a Cilic també per 6-3.

Carlos Alcaraz passa de ronda

El tenista murcià ha superat clarament Federico Coria per 6-2, 6-1 i 7-5 per accedir a la tercera ronda del US Open. Alcaraz no ha donat opció a l'argentí, en un gran inici del murcià, que ha estat molt superior.

Anar al contingut