Badosa, en un instant del partit contra Ostapenko a Roma (Reuters)
Badosa, en un instant del partit contra Ostapenko a Roma (Reuters)
Tenis

Paula Badosa es perd Roland Garros per una fractura a la vèrtebra i veu frenada l'evolució

La begurenca estarà aproximadament un mes i mig fora de les pistes

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa no serà a Roland Garros, com ella mateixa ha informat a les xarxes socials. Una fractura a la vèrtebra li impedirà ser al torneig francès i complica la seva participació a Wimbledon el mes de juliol. Aquest any l'empordanesa ja s'havia perdut l'Obert d'Austràlia. Es calcula que podria estar unes 6 setmanes de baixa. La cita pel Grand Slam anglès també està en entredit perquè es disputa del 3 al 16 de juliol. 

Coincidint amb el canvi d'entrenador, en els darrers tornejos Badosa havia aconseguit capgirar la dinàmica negativa que li va fer perdre llocs al rànquing mundial. En l'últim de Roma, per exemple, va anar avançant fins que als quarts la va eliminar la letona Ostapenko. Segons explica en el seu comunicat, a la capital italiana va ser on es va fer la "fractura d'estrès a la columna vertebral" que l'obligarà a parar "unes setmanes".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

El millor resultat de la begurenca al Grand Slam parisenc va ser el 2021, quan va arribar als quarts de final. No obstant, sis anys abans se l'havia adjudicat en categoria júnior.

Fa uns dies va ser Rafa Nadal qui va anunciar que els problemes físics que li han impedit disputar gran part de la temporada persistien, per la qual cosa tampoc seria a París per disputar el Grand Slam que més cops ha guanyat: catorze.

Anar al contingut