Badosa celebra el títol conquistat a Indian Wells amb García, l'octubre del 2021
Badosa celebra el títol conquistat a Indian Wells amb García, l'octubre del 2021
tenis

Paula Badosa trenca amb el seu entrenador, Jorge García, el tercer en menys de 3 anys

Badosa s'està recuperant de la lesió a l'adductor que la va apartar del Torneig d'Adelaide i podria debutar a Doha

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge García ha deixat de ser l'entrenador de Paula Badosa. La dinàmica irregular de resultats que ha obtingut la tenista els últims temps, que li ha fet perdre posicions al rànquing mundial fins a caure al lloc 21, podria estar darrere la decisió. La begurenca feia tan sols 16 mesos que s'havia posat en mans del valencià.

La ruptura amb García és la tercera de Badosa amb un entrenador en menys de 3 anys. L'agost del 2021, la que va arribar a ser número 2 de la WTA va anunciar el final del vincle professional que la unia amb Javier Martí, en el càrrec des del setembre del 2020. Abans l'empordanesa havia tancat la seva etapa amb Xavi Budó.

Nova etapa

L'extenista britànic Joel Cannell, agent de Paula Badosa a Europa, seria l'entrenador provisional elegit per la tenista catalana, tal com es confirma al llistat oficial de tècnics del Torneig de Doha, on està previst que Badosa debuti dimarts vinent si no hi ha cap contratemps d'última hora.

 

La tenista de Begur s'enfrontarà a la brasilera Haddad Maia, catorzena classificada del món, un debut complicat per a Badosa al WTA 500 de Qatar, tot i que al Torneig d'Adelaide va aconseguir vèncer-la.

Lesionada a l'adductor

Una lesió a l'adductor de la cama esquerra va fer que Paula Badosa no pogués jugar les semifinals del Torneig d'Adelaide, un WTA 500, el 14 de gener. Va ser un contratemps important, perquè això la va privar de poder mantenir els punts que havia aconseguit el 2022 quan va guanyar el Torneig de Sydney i, de retruc, va haver de renunciar a defensar els vuitens de final de l'Open d'Austràlia del 2022.

Ara Badosa vol recuperar-se de la lesió com més aviat millor per poder tornar a les pistes i remuntar posicions al rànquing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

 

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut