Pau Gasol: "No sé quantes temporades més podré jugar i vull aprofitar cada segon"
Pau Gasol, en una imatge d'arxiu
Bàsquet

Pau Gasol confirma que no jugarà el Mundial de la Xina

El pivot de Sant Boi deixa clar que no estarà a punt per a la cita de l'estiu però no es tanca les portes als Jocs del 2020

Actualitzat

Pau Gasol, pivot dels Bucks de Milwaukee, ha confirmat aquest dimecres la seva absència en la selecció espanyola per a la disputa del Campionat del Món de la Xina, del 31 d'agost al 15 de setembre.

"M'hauria agradat ser amb la meva selecció, amb els meus companys, ja que per mi sempre ha estat molt important participar en la selecció espanyola", ha comentat Gasol en un breu missatge en vídeo.

"Estic molt orgullós de competir amb la selecció i de lluitar per aconseguir èxits en l'àmbit internacional", ha afegit. "A causa de la meva operació per la lesió no podré ser en aquest mundial de la Xina, però tot i així estaré donant suport a l'equip, desitjant que facin un gran campionat, sempre a prop seu per mil motius, perquè som una família i no és només una 'etiqueta' o un eslògan, sinó que és la realitat: és l'esperit del nostre equip, de la nostra selecció."

"Tant de bo es classifiquin, ens classifiquem, per als Jocs Olímpics (de Tòquio 2020), i tant de bo l'any vinent pugui ser amb l'equip", ha destacat. És la primera vegada que el pivot de Sant Boi confirma la seva baixa per al Mundial, tot i que fa poc el seleccionador espanyol, Sergio Scariolo, ja ho havia donat per segur.

Anar al contingut