Djokovic en una imatge d'arxiu (EFE)
Jocs Olímpics

Novak Djokovic, sobre Biles: "Sense pressió no hi hauria esport professional"

El tenista serbi respon a la retirada de Simone Biles dels Jocs Olímpics després d'argumentar un bloqueig mental

Redacció Esport3Actualitzat

Una de les esportistes més esperades d'aquests Jocs Olímpics, Simone Biles, va donar la sorpresa en retirar-se de la competició. La gimnasta nord-americana va rebutjar defensar l'or olímpic després de patir un bloqueig mental degut a la pressió a la qual estava sotmesa. Una decisió inesperada que ha rebut el suport tant del públic com d'altres esportistes professionals.

No ha estat el cas de Novak Djokovic, que ha posat en dubte la retirada de Simone Biles. El tenista, número u del món, ha deixat clar que la pressió és una cosa amb la qual han de conviure els esportistes d'alt nivell.

"La pressió és un privilegi i sense pressió no existiria l'esport professional. Si el teu objectiu és estar al cim del teu esport has d'aprendre a conviure amb la pressió i amb els moments difícils."

"No puc dir que no sentii tot el soroll que hi ha, però he après a controlar-ho perquè no em destrueixi. Això no em desgastarà. Crec que tinc prou experiència per saber com haig d'entrar a la pista i jugar el meu millor tenis."

Les paraules de Djokovic han tingut defensors però també hi ha hagut qui l'ha criticat per la seva manca d'empatia o de ser un mal exemple del què predica, mostrant algunes situacions en què Djokovic no ha sabut gestionar massa bé la pressió:

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut